Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

"НЕ МОЖЕ НАМ НИКО НИШТА" Син моћног шверцера цигарета скаче по џипу директора полиције

Харис Адиловић, син моћног шверцера цигарета из Тутина, недавно се сликао како стоји на полицијском "пајеру", који припада начелнику Полицијске станице у Тутину Нермину Зећировићу, званом Нерко. 0bff723c9942b0838fb75bf640dc7b09 Да скандал буде већи, млађани Адиловић је спорну фотографију објавио на свом Фејсбук профилу.

На слици се виде службене таблице "пајера" (П 038 047), па је одмах било јасно о чијем се возилу ради. Слика је настала у Тутину, и то у близини имања Харисовог оца Енеса Адиловића, који слови за једног од моћнијих шверцера у Тутину.

- Када се слика појавила, настао је прави скандал. Хариса је после неколико сати отац натерао да обрише ФБ профил, а начелник Зећировић је брже-боље вратио службени "пајеро" у седиште ПУ у Нови Пазар, под чијом је ингеренцијом Полицијска станица Тутин - каже наш извор наводећи да се све то дешавало пре 20 дана.

Он додаје да је најпре покушано заташкавање скандала како би Зећировић сачувао положај начелника, али да је већ неко претходно шеровао фотографију, тако да је она остала сачувана, и да је цео случај сада дошао до врха МУП-а.

- Сигурно је да ће сада бити наређено испитивање случаја, јер је врло битно утврдити да ли постоје везе између начелника Зећировића са Адиловићима и о каквим се односима ради. Фотографија је брука за целу полицију и тај случај мора да буде решен, поготово што је Енес на полицијском списку безбедносно-интересантних особа, као велики шверцер цигарета, који слови за најбогатијег "бизнисмена" у Тутину - каже наш извор.

Извор: Блиц

1679