Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

НАПАД У ЖИТКОВЦУ Ломили по полицијској станици и нападали полицајце

Полиција је ухапсила Ф.Д. (29) и Ф.Д. (27) из околине Алексинца, док су против двојице малолетника поднете кривичне пријаве у редовном поступку, због напада на полицију и демолирања инвентара полицијске станице у Житковцу. policija-policijski-auto-uvidaj-foto-nebojsa-mandic-1414496014-585037 До инцидента је дошло синоћ око 20 часова након сукоба осумњичених са једним мештанином, чије име није саопштено.

- Оштећени је дошао у полицијско одељење у Житковцу у намери да пријави осумњичене и затражи помоћ. Убрзо након тога и осумњичени су дошли у просторије полиције у том селу где су, оглушујући се о наређења полицаајца наставли са недоличним понашањем. Том приликом поломили су стакло на улазним вратима Полицијског одељења и оштетили још једна врата, саопштила је полиција.

По одобрењу Основног јавног тужилаштва у Алексинцу осумњиченима Ф.Д. и Ф.Д. је одређено задржавање у трајању до 48 часова због сумње да су извршили кривична дела напад на службено лице у вршењу службене дужности и насилничко понашање.

Извор: Блиц

1709