Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Лесковачки Ватрогасци су данас угостили малишане вртића ” Колибри”

Лесковац- Ватрогасна служба из Лесковца је данас угостила малишане и њихове васпитачице из вртића “Колибри ” . Ватрогасци су им показивали возила и опрему коју ова ватрогасна служба поседује. 13282368_1379251012091558_517898817_o У оквиру редовних активности, Ватрогасна служба организује едукацију становништва о превентивном деловању у случају пожара ради сопствене безбедности.

“До сада смо у четри Месне Заједнице са територије Града организовали едукацију становништва и интересовање грађана је веома добро. Грађане едукујемо како да се понашају у ситуацијама у случају пожара и делимо им Породични приручник за понашање у ванредним ситуацијама. Наше активности ћемо наставити даље , вршићемо едукацију ученика у основним и средњим школама и наставићемо са едукацијом грађана по Месним Заједницама” рекао је Ватрогасац Срђан Алексић.

Малишани су били веома радознали, ватрогасци су им износили и показивали опрему са којом располажу и облачили их у своје радне униформе. Веома радознала деца су уз помоћ ватрогасаца, улазила у ватрогасна возила и хтела да се упознају са могућностима које то возило поседује .

Малишани су били одушевљени са свим оним што су им ватрогасци показивали. На крају , васпитачицама и деци, ватрогасци су поделили Породични приручник за понашање у ванредним ситуацијама.

Извор: Роминфомедиа

1682