Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Још један у низу напада на полицајце

Припадник Жандармерије Срећко Несторовић нападнут је рано јутрос на аутобуском стајалишту код новог моста на Ади Циганлији и том прликом је задобио телесне повреде

zandarmerija-1372362624-331315

Припадник Жандармерије Срећко Несторовић нападнут је рано јутрос на аутобуском стајалишту код новог моста на Ади Циганлији и том прликом је задобио телесне повреде, саопштио је Независни синдикат полиције, најоштрије осуђујући тај напад на колегу.

Несторовића, који је кренуо на посао, док је ишао ка аутобуској станици, око 05.15 сати срела су три очигледно пијана изгредника и на њега пустила псе, наведено је у саопштењу.

Док је покушавао да се одбрани, изгредници су насрнули на њега, а један га је ударио у главу. Тек тада је успео да се легитимише и каже да је полицијац, на шта су му они узвратили речима "баш волимо да бијемо пандуре" и наставили да га ударају.

У том тренутку је наишао аутобус у који су ушли изгредници, а Несторовић је обавестио полицију.

Изгредници су напали и полицајце који су их стигли у аутобусу, а лишени су слободе тек по доласку појачања. Приведени су, али су убрзо пуштени, наводи се у саопштењу.

Председник Независног синдиката полиције Велимир Лукић најоштрије је осудио напад на колегу, али и све учесталије нападе на полицију који пролазе без казне.

"Питамо се како грађани да се осећају безбедно ако ни полицајци нису сигурни на улицама", поручио је Лукић.

Извор: Новости

1713