Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Информер о наставку доброг рада НСП

Независни синдикат полиције наставља са добрим радом! Организовали тродневни семинар, угостили угледне госте из региона - присутни били и представници МУП

Независни синдикат полиције, као једини репрезентативни синдикат у оквиру МУП, организовао је тродневне сусрете и угостио синдикате служби безбедности из целог региона.

На семинару који је трајао три дана били су присутни представници полиција из Словеније, Босне и Херцеговине, Хрватске, Македоније, Црне Горе и Војног синдиката Србије - "Гвоздени пук".

Такође, били су присутни и чланови Уније полицијских синдиката CESP.

- Поред размене искустава по питању наше струке, на тему кривично правне и психолошке заштите полицијских службеника након употребе средстава принуде, одржан је тродневни семинар који су спровела два најеминентнија стручњака са ових простора из области безбедности, др. Драган Арлов и др. Саша Мијаљковић у заједници са представницима Министарства унутрашњих послова који су били присутни све време - каже Александар Госпић, председавајући председништва НСП, а затим и додао:

- Овом приликом желимо да се захвалимо свим учесницима за округлим столом, са жељом да се сарадња на међународном нивоу настави и у будућности - каже Госпић.

Иначе, Независни синдикат полиције постоји преко 30 година и броји преко 16.000 чланова што га тренутно чини највећим и јединим репрезентативним синдикатом у оквиру Министарства унутрашњих послова.

Извор : informer.rs

268