Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

ФИЛМСКА ЗАСЕДА И ПУЦЊАВА НОЋАС У АРИЉУ: Пуним гасом на полицију, па после хитаца пешке у бег!

АРИЉЕ - У Ариљу је ноћас, према првим и незваничним информацијама, дошло до пуцњаве пошто је полиција покушала да заустави и контролИше аутомобил у којем су била два мушкарца. interventana-policija-policijska-traka-foto-aleksandar-jovanovic-cile-1458566005-868603 Мушкарци нису реаговали на наређења полиције већ су продужили даље, а затим зауставили возило и наставили да беже пешке!

Како Курир сазнаје, а према најновијим информацијама, читав догађај се збио у селу Гривска код Ариља, где је полиција крај једног новооткривеног засада марихуане чекала у заседи. Када су у аутомобилу наишла двојица мушкараца, полицајци су покушали да их зауставе, али возач је дао гас и кренуо право на полицајце који су се спасли скочвши у страну!

Одмах потом дошло је до пуцњаве, а ауто бегунаца погођен је једним метком мада се засад не зна прецизно ко је и када пуцао. Ауто бегунаца нађен је 600-700 метара даље напуштен, у каналу поред пута. Приликом претреса аутомобила пронађено је десет стабљика марихуне.

Према незваничним информацијама, полицији је познат идентитет једног од бегунаца. Одмах после пуцњаве блокиран је и део Ариља у којем се налази његова кућа у којој је пронађено још наркотика.

Мушкарци из возила и даље су у бекству и за њима се трага.

Извор: Курир

1674