Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

ДРАМА У ПОЛИЦИЈИ НОВИ БЕОГРАД: Полицајцу покушао да отме пиштољ усред станице!

Сад ћу вас убити, маму ли вам... Да ли сте свесни да сам једно убиство већ одлежао, одробијаћу и вас, викао је Александар М. (27). 490x370_490x370-490x370-policija-hapsenje-flickr-com-Keith-Allison БЕОГРАД - Александар М. (27) је у полицијској станици Нови Београд напао с леђа полицајца Л. Н., ударио га, а затим покушао да његовом колеги, Н.Ј., из футроле отме пиштољ! Све време је вређао и претио полицајцима смрћу.

- Сад ћу вас убити, маму ли вам... Да ли сте свесни да сам једно убиство већ одлежао, одробијаћу и вас... - викао је разјарени Александар полицајцима после привођења док се хватао за пиштољ. Ипак, осим поцепаних униформи, није било већег инцидента.

Александар је приведен у четвртак око 13 сати пошто је патрола послата на Булевар Михајла Пупина због нарушавања јавног реда и мира. Током провере више особа које су се свађале, полицајци су Александра М. затекли у аутомобилу „алфа ромео“ за којим је расписана потрага.

Приведен је у станицу и све време је био веома смирен, а онда, док су полицајци узимали од њега податке, с леђа је скочио на полицајца Л. Н., а потом покушао да отме оружје његовом колеги. У општем хаосу који је настао, Александар је вређао и претио полицајцима којима је у метежу поцепао униформу.

На сву срећу, полицајци су га без последица савладали и везали. Јуче је приведен на саслушање код тужиоца, након чега му је одређен притвор, пише Ало. Александар је већ осуђиван на осам година због напада на овлашћено службено лице, насилничког понашања, недозвољеног држања и ношења оружја, наношења повреда у периоду од 2001. до 2011 године.

Извор: Курир

1684