Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

ДРАМА У ЈАГОДИНИ Акција хапшења малолетних дилера, повређена двојица полицајаца

Два полицајца су повређена приликом хапшења шест особа у Јагодини, у чијим становима су пронађени дрога и ватрено оружје, саопштила је данас Полицијска управа у Јагодини. policija-traka (02)_620x0 Међу ухапшенима су два малолетника, а ухапшени су "због постојања основа сумње да су се бавили продајом опојних дрога", стоји у саопштењу.

Ухапшени су М.Б. (23), И. А. (23) и С. М. (32) из Јагодине, Н.И. (23) из Рековца и двојица малолетника.

Приликом хапшења, М.Б. и један малолетник су пружали отпор и том приликом напали и лакше повредили двојицу полицијских службеника.

"У претресу станова и других просторија код осумњичених је пронађено ватрено оружје, хероин размерен и спремљен за продају и марихуана у засадима и у сушеном облику", наводи се у саопштењу.

У овој акцији, кривичном пријавом је обухваћено још осам особа са подручја Јагодине, за које се сумња да су се бавили продајом и растурањем опојне дроге у локалима, кафићима, двориштима школа, као и на местима где се окупљају млади, додаје се у саопштењу.

Малолетници су спроведени вишем јавном тужиоцу у Јагодини, а осталим осумњиченима је по налогу Вишег јавног тужилаштва одређено задржавање до 48 сати и они ће у законском року, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву, наводи се у саопштењу.

Извор: Блиц

1674