Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

ДА СЕ НЕ ИЗНЕНАДИТЕ: МУП ће данас снимати све јавне скупове у Београду

Јавни скуп и јавни скуп у покрету, у организацији Српске радикалне странке, биће одржан на Тргу Републике од 16 до 19 часова, док ће се на Тргу Николе Пашића од 18 до 20 сати одржати скуп који организује политичка организација "Родољуби", саопштено је из МУП-а. Protest-SRS-Hrvatska-ambasada-Vojislav-Seselj-2-620x350 У складу са чланом 52. Закона о полицији Републике Србије, полицијски службеници Министарства унутрашњих послова снимаће и фотографисати учеснике јавних скупова који ће данас бити одржани у Београду.

Јавни скуп и јавни скуп у покрету, у организацији Српске радикалне странке, биће одржан на Тргу Републике од 16 до 19 часова, док ће се на Тргу Николе Пашића од 18 до 20 сати одржати скуп који организује политичка организација “Родољуби”, саопштено је из МУП-а.

На платоу испред цркве “Светог Марка” у организацији Стефана Симића одржаће се јавни скуп и јавни скуп у покрету у 19 и 30 сати, а јавни скуп у организацији Дамњана Кнежевића биће одржан на Тргу Републике у времену од 20 до 23 часова.

Извор: Телеграф

1676