Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

БАХАТО: Председник општине Смедеревска Паланка псовао премијера!

У кафани „Код Шакија“ Радослав Милојичић Кена вербално напао полицајце уз увреде упућене Александру Вучићу. Против Милојичића је, како сазнајемо, поднета кривична пријава Основном јавном тужилаштву у Великој Плани. radoslav-milojicic-kena-foto-facebook-1413664267-582659 СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА - Радослав Милојичић звани Кена, председник општине Смедеревска Паланка, вређао је премијера Александра Вучића и полицајце у препуној кафани „ПП Давидофф“, познатој као „Код Шакија“, током крстовданског вашара.

Инцидент се десио 28. септембра у пола два ујутро, када су органи реда на захтев грађана дошли и затражили од власника да угаси музику, открива извор Курира који се затекао на лицу места: - Група од седам или осам полицајаца ушла је у кафану и од власника, иначе Милојичићевог пријатеља Саше Стевановића, затражила да прекине с радом јер је истекло радно време. Стевановић је без поговора послушао, угасио музику и рекао да ће гости напустити локал чим попију пиће. Међутим, Кена, који је иначе члан ИО Демократске странке, цело вече је пио виски. У том моменту се попео на столицу и почео да виче полицајцима: „Је.о вас Вучић!“ Придружили су му се његови „тигрићи“, како их зову у граду, који су били с њим. Пришао му је један од полицајаца и рекао да није у реду их вређа и да није лепо да се тако понаша председник општине. Замолио га је да сиђе, на шта му је Кена одбрусио: „Ма, попу.иш ми ку..ц!“

Он истиче да га је полицајац смирено поново замолио.

- Кена му је још два пута упутио исте увреде, након чега су полицајци изашли из кафане. Већина у кафани је коментарисала да је Кена заслужио да га лупе палицом и приведу због ремећења јавног реда и мира. Иначе, Паланчани су једини у Србији који увече тумарају по мраку јер немају уличну расвету, а често због рестрикција останемо и без воде. Кена је срушио и Дом ЈНА и на његовом месту је сад изграђен „Макси“ - наводи наш саговорник.

Против Милојичића је, како Курир сазнаје из добро обавештених извора, поднета кривична пријава, чију је законску квалификацију извршило Основно јавно тужилаштво у Великој Плани.

aleksandar-vucic-1413664300-582660

Милојичић негира тврди да није био у кафани, већ у нишу ДА САМ ТО УРАДИО, УХАПСИЛИ БИ МЕ

Радослав Милојичић Кена тврди да 28. септембра уопште није био у кафани „Код Шакија“.

- Да се то десило, био бих одавно ухапшен. Нико није скандирао и нико никог није ј...о. Нисам ни био у кафани, па те глупости нећу да коментаришем. Нити пијем нити пушим, не пијем ни кафу. Био сам на седници ГО станке у Нишу. То су све подметачине. Имам 40 пријава које су против мене поднели из СНС. Блокирали су нам рачун „Водовода“ и предшколске установе због деценијских дугова, које ми не можемо одједном да платимо. „Електродистрибуција“ нам није одобрила репрограм дугова и траже да одједном платимо 800 милиона динара, а цео наш буџет прошле године је износио 900 милиона динара - каже Милојичић и додаје да је Дом ЈНА срушен јер је био руина и земљиште је продато.

Власник кафане СКЛАЊА СЕ ОД КУРИРА

Власника кафане Сашу Стевановића покушали смо да добијемо на све нама доступне бројеве телефона. На једном од њих јавио нам се мушкарац који се, кад смо рекли да зовемо из Курира, представио као Сашин кум и казао да мора да добије дозволу да нам проследи контакт. Међутим, после тога нам се више није јавио. Делез ДАЛИ СМО НАЈБОЉУ ЦЕНУ ЗА ЗЕМЉИШТЕ

У компанији „Делез Србија“, у чијем је власништву „Макси“, објашњавају да су од општине Смедеревска Паланка купили земљиште за изградњу на јавном огласу.

- Доставили смо најбољу понуду и на тај начин стекли право да проширимо своје капацитете на поменутој локацији.

У складу с пословном политиком и жељом да наши објекти буду што ближи потрошачима, изградили смо објекат на купљеном земљишту у којем је грађанима понуђен широк асортиман различитих производа.

Општина пред банкротом

- Од 1.100 дана у последње три године општински рачун био је блокиран 956 дана - 667 дана непрекидно је у блокади за 90 милиона динара - Због дуга за струју блокирани су рачуни предшколске установе и „Водовода“, што доводи до рестрикција воде - Општина за струју дугује 800 милиона динара, па је искључена јавна расвета и град је у мраку већ скоро два месеца.

Извор: Курир

1728