Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

БАХАТА ДАЧИЋЕВА МИЉЕНИЦА ПРЕТИ ПОЛИЦАЈЦУ: Ускоро те чека гроб!

ЗАЈЕЧАР - Ивана Петровић, бивша висока функционерка СПС-а, запретила је смрћу полицајцу који је у Зајечару привео њеног брата Ивицу Петровића због фалсификовања. dacic1 Полиција у Зајечару у оквиру редовне контроле зауставила је аутомобил "нисан" којим је управљао Ивица Петровић, који је приведен због сумње да је починио кривично дело посебног фалсификовања путних исправа.

- Заустављен је у аутомобилу јер се знало да има прекуцане бројеве и фалсификовану документацију. Вероватно се ради о украденом возилу, али и то ће бити утврђено истрагом - каже извор близак истрази.

Према саопштењу ПУ Зајечар, осумњичени Петровић, иначе власник једног кафића у овом граду, претио је полицајцу који га је приводио. dacic2 - Говорио је: "Запамтићеш ти мене, не знаш с ким се качиш, ниси ни свестан шта ће да те снађе" - додаје наш извор, а у зајечарској полицији потврђују да му је због претњи и ометања службеног лица у вршењу дужности по налогу тужиоца одређен притвор од 48 сати. Привођење и притвор, очигледно, изнервирали за његову сестру Ивану Петровић, бившу директорку маркетинга у "Дунав осигурању" и члана ГО СПС, па је наставила са претњама полицајцу.

- Позвала је касно увече и претила, називала је полицајца најгорим именима и рекла: "Ускоро те чека гроб" - додаје извор.

У полицијској управи Зајечар потврдили су да је полицајац поднео кривичну пријаву због телефонских претњи. dacic3 - Полицијски службеник је дан након привођења осумњиченог поднео пријаву да је на свом службеном мобилном телефону примио позив од непознате особе која се представила као рођена сестра осумњиченог И. П., и да му је претила и називала га погрдним речима - наводи се у саопштењу полиције. Осумњичени Ивица и његова сестра Ивана Петровић биће саслушани у надлежним тужилаштвима у Зајечару и Београду.

Полицајац који је пријавио функционерку СПС страхује за своју безбедностПолицајац који је привео Ивицу и пријавио његову сестру страхује за свој живот.

- Са разлогом страхује, ово је мали град и зна се да ће он након саслушања бити пуштен на слободу јер ће активирати све могуће везе како би то урадили. Претње су биле опасне јер се досад нико није усудио да га приведе, иако се знало који ауто вози - додаје извор "Блица" који је желео да остане анониман. dacic4 И поред више покушаја да дођемо до коментара, Ивана Петровић се није јављала на телефоне познате редакцији. Туча са Дијаном Вукомановић

Ивана Петровић, позната и као "Дачићева миљеница", потукла се летос са партијском колегиницом Дијаном Вукомановић. Сукоб пропраћен увредама избио је испред канцеларије директора СПС Дејана Бацковића у згради СП. Дијана Вукомановић завршила је угрувана, али без модрица, када ју је Ивана Петровић, тадашња чланица ГО СПС, два пута жестоко бацила о зид и врата. Песничење је спречио потпредседник СПС Бранко Ружић, који се затекао у згради. Иначе, овом сукобу претходила је вишенедељна тензија и препуцавања преко СМС-ова. После скандала Ивана Петровић поднела је оставку на место члана Главног одбора СПС, али није напустила странку.

Извор: Курир

1747