Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

БАХАТ: Жандарм паркирао кола на шинама!

Потпуковник Станковић кола је паркирао на шинама како би се ошишао у оближњем фризерском салону. zandarm-zandarmerija-parkiran-1414569579-585222 БЕОГРАД - Службено возило које је додељено Жандармерији у суботу у поподневним сатима било је паркирано на шинама, и то у контрасмеру, у Улици војводе Степе.

Бели пежо, како Курир незванично сазнаје, додељен је на коришћење потпуковнику Сретену Станковићу, иначе заменику команданта Јединице за обезбеђење при Жандармерији.

- Аутомобил је Станковић добио на задужење, али само за службене потребе - потврдио је извор Курира.

Према незваничним информацијама, потпуковник Станковић кола је паркирао на шинама како би се ошишао у оближњем фризерском салону. Заменику команданта Јединице за обезбеђење, која води рачуна о безбедности затвора, амбасада и Специјалног суда, како наводи наш саговорник, ово није први пут да чини преступ.

- Против њега су и раније покретани дисциплински поступци, а један се односио такође на коришћење службеног џипа у приватне сврхе. На удару је био и због издавања противправних наређења, али и бројних других неправилности у раду - каже извор Курира.

1684