Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.187

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт јединог репрезентативног синдиката у МУП-у!

У Зајечару успешно реализован фестивал хуманости ''ЗАЈЕЧАР СРЦЕ ИМА''

Дана 09.08 и 10.08.2018 године Независни синдикат полиције КЦ Зајечар дао је пуно учешће у организацији и спровођењу фестивала хуманости ''ЗАЈЕЧАР СРЦЕ ИМА''. У два дана трајања фестивала организоване су следеће активности:
  • Дана 09.08.2018 године са почетком од 19,30 сати у сали Позоришта Тимочке Крајине Зоран Радмиловић, Друштво хуманиста радника железнице Србије ''ТИМОЧКА КРАЈИНА-ЗАЈЕЧАР'' са хуманитарним партнерима НСП КЦ ЗАЈЕЧАР и Одредом извиђача ''ТИМОЧАНИ'', организовали су свечану академију у циљу промоције здравих и хуманих друштевних вредности. У уводном делу свечане академије присутним хуманистима обратили су се председник Друштва хуманиста радника железнице Србије ''ТИМОЧКА КРАЈИНА-ЗАЈЕЧАР'' Радомир Спасић, наш драги гост испред Инститта трансфузије крви Србије Горан Суботић,  начелник Службе за Трансфузију крви у Зајечару Др Драган Глишић,  председник КЦ Зајечар Независног синдиката полиције Игора Стојадиновић,  председник Одреда извиђача ''ТИМОЧАНИ'' Зајечар Бобан Олујић и председник Друштва ''Ром'' из Зајечара Миљан Рашић. У другом делу свечане академије био је богат музичко-фолклорни програм где је у знак сећања на преминулог музичког великана и хуманисту града Зајечара Мирка Радића, Момчило Моша Раденковића члан прослављеног рок састава ''Златни прсти'' извео солистички наступ. Потом је уследио више него задивљујући фолклорни део програма на коме су учешће узели Културно уметничко друштво ''ЗОРАН ГАЈИЋ'' из Рготине, њихов вокални солиста Бојана Крстић и Културно уметничко друштво ''РОМ'' из Зајечара. Предивно вече са богатим програмом завршено је коктел партијом у фоајеу Позоришта Тимочке крајине Зајечар ''Зоран Радмиловић''. Велику захавлност за предивно вече дугујемо свим актерима и учесницима академије, колективу Позоришта Тимочке крајине ''Зоран Радмиловић'' и ЦЕКИТ-у.
  • Дана 10.08.2018 године у времену од 8 до 14 сати у централном холу Спортске хале на Краљевици у реализацији Службе за трансфузију крви у Зајечару организована је акција добровољног давалаштва крви ''ЗЛАТНА КАП ТИМОЧКЕ КРАЈИНЕ 2018''. Акција добровољног давалаштва крви је реализована са прикупљених око 60 једница драгоцене течности. У времену од 15,00 сати за све учеснике акције настављено је дружење уз свечани ручак са музиком.
Независни синдикат полиције КЦ Зајечар у два дана фестивала исказао је велику спремност, озбиљност и одговорност у оквиру друштвено-хуманитарног рада на подручју града Зајечара. Још једно честитамо свим грађанима града Зајечара, колегиницама и колегама на исказаној хуманости. Зајечар је још једном доказао да има срце!!! Фотографије са фестивала можете погледати у нашој галерији слика.

руководство КЦ Зајечар

1659