Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

НСП КЦ Зајечар – Делегацијска посета општини Бољевац

Дана 06.04.2021 године, представници Независног синдиката полиције КЦ Зајечар у саставу председник КЦ Зајечар Игор Стојадиновић и председник СГ Бољевац Саша Гмитровић и представници Удружења ветерана ПЈП Регије Крагујевац Младен Шипка и Златко Милићевић обавили су делегацијску радну посету општине Бољевац. Том приликом обе делeгaције je примио и удостојио председник општине Бољевац Др Небојша Марјановић. 

Сврха предметне посете била је разматрање следећих тема:

  • од стране представника Независног синдиката полиције изнешен је предлог за изналажење модуса за помоћ у адаптацији дела Полицијске станице у Бољевцу (замена подова у више канцеларијских просторија, замена старе и дотрајале столарије, замена канцеларијиских врата и молерски радови). У оквиру ове теме добили смо обећање да ће општина предузети све неопходне мере и да ће се веома брзо ући у реализацију предметне адаптације.
  • од стране представника Удружења ветерана ПЈП изнет је предлог да се изнађе решење и омогући адекватни канцеларијски простор за потребе Удружења ветерана ПЈП и Фондације удружења ветерана ПЈП. Од представника општине Бољевац понуђенје канцеларијски простор који ће бити уступљен на коришћење Удружењу ветрана ПЈП у складу са прописима који регулишу ову област.
  • од стране представника Удружења ветерана ПЈП изнет је предлог да удружење поднесе захтев скупштини општине Бољевац на разматрање предлога да једна од улица у месту  Бољевац носи назив полицајца Радована Главинића из Бољевца, који је положио живот за одбрану своје отаџбине 1993 године на простору бивше СФРЈ, што је позитивно прихваћено од стране представника општине Бољевац;
  • од стране представника Удружења ветрана ПЈП изнет је предлог да удружење поднесе захтев скупштини општине Бољевац на разматрање предлога да се изради биста покојном Радовану Главинићу и да се иста сходно пејзажној архитектури постави на адекватно место у месту Бољевац, што је такође позитивно прихваћено од стране представника општине Бољевац.

Делегацијска радна посета је завршена на обострано задовољство са констатацијом председника општине Бољевац Др Небојше Марјановића да су врата општине Бољевац увек отворена искреним пријатељима из Независног синдиката полиције и Удружења ветерана ПЈП а да ће се са реализацијом разматраних тема отпочети одмах.


 

Независни синдикат полиције КЦ Зајечар са братским Удружењем ветерана ПЈП регијом Крагујевац наставиће континуиране обиласке представника општина на подручју Зајечарског управног округа са циљем да се не забораве наше погинуле, рањене и још увек радно активне колеге који су поднели жртву и терет на одбрани своје отаџбине и да се нашим активним колегиницама и колегама створе што бољи и квалитетнији услови за несметан рад и боравак у оквиру својих станица.

Делегација Независног синдиката полиције

 и Удружења ветерана ПЈ

496