Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

КЦ Зрењанин - посета ПС Сечањ

Дана 07.07.2022 год. руководство НСП КЦ Зрењанин посетило је своје чланове и запослене у ПС Сечањ.Ово је била прилика да синдикални представници разговарају са чланством, руководиоцима и другим запосленима из ове полицијске станице као и да се непосредно увере у услове рада и радно правни положај запослених.Заједнички је оцењено да се води рачуна о поштовању свих права запослених, да се захваљујући доброј комуникацији запослених и руководилаца евентуални проблеми брзо решавају као и да се константно улажу напори на унапређењу услова рада и опремања радног простора.

Агилно руководство КЦ Зрењанин, приоритетне циљеве синдикалног деловања нису представили само речима већ и делима, те је ПС Сечањ дониран ТВ апарат за потребе дежурне службе као и три(3) клима уређаја који су у овим тропским данима преко потребни за расхлађивање радних просторија, како запосленима тако и странкама.

Представници синдикалне групе Сечањ Рајић Дамир и командир ПС Милиновић Зоран захвалили су се руководству КЦ Зрењанин у име свих запослених на вредној донацији која ће несумљиво унапредити услове рада полицијских службеника.

20