Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

КЦ Зајечар СГ Бољевац – Обилазак колега у ПС Бољевац

Представници Независног синдиката полиције Координационог центра  Зајечар, наставили су обилазак Полицијских станица на подручју које покрива ПУ Зајечар са циљем помоћи, подршке и поспешивања услова за несметан боравак и рад својих колега.

Тим поводом дана 26.11.2020. године представници Координационог центра Зајечар извршили су обилазак Полицијске станице у Бољевцу. Датом приликом на захтев чланова СГ Бољевац, Независни синдикат полиције обезбедио је два клима уређаја чија ће улога у зимском периоду бити догревање заједничке просторије и канцеларије у којој бораве представници Одељења криминалистичке полиције и оперативне форензике.

Датом приликом председник СГ Бољевац Саша Гмитровић упознао је делегацију КЦ Зајечар са исказаним потребама на адаптацији пет канцеларијских просторија у којима је неопходно извршити замену старе и дотрајале столарије, уградити топле подове и извршити молерске радове. Делегација Координационог центра Зајечар је преузела на себе обавезу да ће почетком следеће године, чим временски услови буду дозволили, пружити пуну логистичку подршку за адаптацију предметних канцеларијских просторија.

Након извршеног обиласка, својим колегама пожелели смо пуно здравља, среће и успеха у даљем раду.

НСП КЦ Зајечар

Руководство

1741