Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

КЦ ЗАЈЕЧАР - САСТАНАК СА НАЧЕЛНИКОМ ПУ ЗАЈЕЧАР

Дана 21.05.2021. године представнике Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар примио и одржаним радним састанком уприличио је начелник ПУ Зајечар, пуковник полиције Саша Станимировић.

На радном састанку делегацију НСП КЦ Зајечар, предводио је члан ИО и председник КЦ Зајечар Игор Стојадиновић са својим сарадницима.

На скоро двочасовном радном састанку од стране представника НСП КЦ Зајечар изнешени су сви актулени проблеми и дешавања са којима се запослени у ПУ Зајечар сусрећу у раду.

Током радног састанка исказана је обострана велика жеља, воља и спремност да се сви детектовани проблеми као и у претходном периоду решавају крајње одговорним, конструктивним  дијалогом и приступом на дневном нивоу.

Начелнику ПУ Зајечар, исказујемо велико поштовање из разлога приказаног високог нивоа професионализма и жеље да се сви актуелни проблеми у раду решавају тренутно.

Активисти НСП КЦ Зајечар на нивоу својих синдикалних група,  упознаће своје колеге-чланове детаљно о свим темама и отпочетом решавању изнетих проблема.

На крају састанка члан ИО Игор Стојадиновић, још једном је предочио да Независни синдикат полиције као једини репрезентативни представник запослених у МУП Р.Србије, наставиће са трендом константне помоћи и подршке својим колегиницама и колегама на стварању што квалитетнијих услова за њихов несметан рад и боравак на послу.

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ

КООРДИНАЦИОНИ ЦЕНТАР ЗАЈЕЧАР

609