Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

КЦ Зајечар – Правна заштита приоритет

Независни синдикат полиције Координациони центар Зајечар определио је правну заштиту својих чланова као један од приоритетних задатака.

У том циљу пуну правну подршку и помоћ пружио нам је, сада већ члан наше синдикалне породице адвокат Милош Николић из Зајечара.

Овај млади, перспективни правни заступник је у потпуности оправдао наше указано поверење и витешки се понео у сваком правном изазову постављеном испред нас.

У свом трогодишњем раду по основу дисциплинских поступака,  повреде из области радно правних односа и осталих правних спорова (грађанскоправни спорови, имовинскоправни односи, уговорни односи и кривичноправне ствари) успешно и правно реализовано је 76 предмета.

Мимо свог основног рада, адвокат Милош Николић је свим нашим члановима, али и члановима њихових породица, са подручја које покрива ПУ Зајечар и из Станице Граничне полиције Вршка чука, пружио правну помоћ и подршку исказану за сва лична и породична заступања.

На основу извршених анализа успешност зауступања у оквиру  дисциплински поступака и повреде радног односа од укупног броја је 92%.

Својом агилношћу, професионалношћу, крајњим људским и више него коректним односом према свим нашим члановима, адвокат Милош Николић је заслужио пуно наше поверење и место почасног члана синдиката, којим ћемо га одмах после новогодишњих празника удостојити.

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ

КООРДИНАЦИОНИ ЦЕНТАР ЗАЈЕЧАР

 

 

659