Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

КЦ Сремска Митровица (СГ ПИ и СГ Саобраћај) – Подељено 40 пари чизама

Јуче су у Сремској Митровици председнице СГ ПИ и СГ Саобраћај Данијела Марковић и Марија Богићевић, поделиле члановима својих група 40 пари чизама чувене марке Magnum. Члановима је омогућено плаћање путем административних забрана на осам рата и то у укупном износу од само 5.000 динара. Скоро две трећине преосталог износа покриће ове две синдикалне групе. carape1Председница СГ ПИ Данијела Марковић

Чланови су углавном узимали скупље моделе искористивши тако јединствену прилику да по нижој цени имају квалитену обућу. Тако се нпр могао купити и познатији модел Magnum Lynx 8.0 за само 5.000 динара!

Ми смо се договориле да ова акција буде приоритет за члановиме синдиката  који раде са мигрантима на граничном прелазу Шид. Услови рада су тамо отежани а додатно ће ситуацију отежати предстојећа зима. Овим путем бих се захвалила на сарадњи представницима фирме Хорус из Београда Владимиру Ковачевићу и Ивану Михаиловићу. carape2Ове две синдикалне групе планирају да у наредном периоду наставе организовање сличних акција а највероватније ће следећа на реду бити подела радних комбинезона.

П. Радојичић Б. Јовановић

1766