Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

КЦ Сремска Митровица – Прослављено оснивање две нове групе!

У недељу су у Лаћарку, приградском насељу Сремске Митровице, организоване прве спортске игре Независног синдиката полиције. Председница СГ Саобраћај Марија Богићевић и председница СГ Полицијска испостава Даниела Марковић заједнички су организовале ову манифестацију за чланове и пријатеље синдиката.

Игре су почеле у 14 часова турниром у малом фудбалу на коме је учествовало шест екипа а победник турнира је КЦ Шабац. Након финалне утакмице, нешто после 19 часова, учесници турнира и бројни гости су прешли у Свечану салу у овом месту где је приређена вечера. img_5924 Након поздравног говора председнице група Богићевић и Марковић су уручиле пехаре и медаље за учеснике турнира а потом и захвалнице и плакете за бројне донаторе и пријатеље ове две синдикалне групе.

Колико су ове колегинице урадиле за синдикат и колико су уважавање стекле најбоље говоре гости који су прексиноћ присуствовали свечаној вечери. Осим колега из КЦ Шабац и КЦ Кикинда, могли су се видети и начелник Одељења саобраћајне полиције, командири, заменици и помоћници. Велику част учинили су својим присуством и челници локалне самоуправе, директори јавних предузећа, успешни привредници Сремске Митровице, свештеници локалне парохије… img_6273 Према речима председнице Богићевић након бројних активности које су ове групе имале протеклих месеци, време је било да се приреди већи скуп свих чланова и пријатеља синдиката чиме се много тога постиже.

КЦ Сремска Митровица никада до сада није организовала било какав вид дружења. Веровала сам да је време да се то промени јер су овакви догађаји врло важни. Тиме постижемо бољи однос и повезаност са чланством али и прилику да узвратимо гостопримство другим координационим центрима на чијим смо гостовањима присуствовали годинама уназад. Такође, на овај начин можемо колико толико јавно изразити захвалност бројним донаторима и пријатељима Независног синдиката полиције јер нам је свака врста помоћи драгоцена, каже Богићевић img_6001Даниела Марковић (лево) и Марија Богдановић

За кратко време председавајући овим групама, Богићевић и Марковић су успеле да придобију наклоност десетине чланова, остваре добру комуникацију са послодавцем али и да обезбеде донације својим групама чиме је синдикално деловање знатно олакшано.

Успели смо да у доброј мери реновирамо просторије у зградама Полицијске управе и ОСП. Заменили смо ламинат, окречили просторије, купили намештај и технику. Посебно бих поменула и куповину 40 панталона и мајица за ИЈП и интервентне патроле. Јасно је да овим донацијама помажемо не само члановима нашег синдиката него и колегама које то нису али и грађанима Сремске Митровице на шта смо посебно поносне истакла је Богићевић

Општи утисак је да су председнице Богићевић и Марковић одлично организовале поменути догађај, међутим обе поручују да је ово само почетак успешног рада Независног синдиката полиције у овом граду!

На крају напомињемо да фото галерију ових игара можете погледати на нашем сајту

Петар Радојичић

1730