Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

КЦ Сомбор – Чланови НСП међу награђеним полицајцима!

Поводом Дана полиције у Сомбору су 04. јула 2016. године уручене награде полицијским службеницима који су се посебно истакли у раду и остварили запажене резултате током 2015. године. На предлог начелника ПУ Сомбор Саше Дмитрашиновића градоначелница Душанка Голубовић је уручила награде најбољим полицајцима.

Посебно смо поносни на чињеницу да је међу награђенима било и тројица чланова Независног синдиката полиције. У питању су полицијски наредник Владимир Крстић, полицајац Горан Вељковић и виши референт Радмили Арлов.

Председник КЦ Сомбор Данило Богдановић није крио задовољство након церемоније

Срећан сам што су међу награђеним колегама и наши чланови којима и овим путем желим да честитам на успешном раду и заслуженој награди коју им је уручила градоначелница. Још бих да напоменем да је НСП КЦ Сомбор након ове церемоније приредио коктел у сали Ватрогасног дома такође поводом Дана полиције. Осим чланова и запослених у ПУ Сомбор имали смо госте из Ватрогасно-спасилачке јединице, Синдикалне организације Основног суда Сомбор, УСС Слога општа болница Сомбор као и грађане са којима смо заједнички обележили овај празник

nagr2nagr3nagr4Све похвале награђеним колегама а опширније о овој вести можете прочитати овде.

Одбор за медије и маркетинг Петар Радојичић Бранислав Јовановић

1759