Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

КЦ Шабац - Постављени нови стандарди у организацији спортских игара!

Спортске игре у нашем синдикату су временом почеле да личе једна на другу. Као да је постојао један шаблон по коме су се сви руководили када је ова врста манифестације у питању. Такмичења, вечера, додела признања и тако из године у годину у круг. На први поглед се чинило да нема много места иновацијама и да су  питању „само“ спортске игре па да нема ни посебне потребе за тим. Тако је било све до прошлог викенда када је КЦ Шабац трећи пут по реду одржао игре. Одржана су такмичења у четири нове дисциплине а организована је и наградна игра са повећим фондом за наше услове коју су у потпуности обезбедили спонзори игара.

једна од нових дисциплина - надвлачење конопца за даме

Поред тога посвећена је пажња детаљима као што је застава великих димензија посебно наручена за ову прилику, подељено је стотине балона малишанима који су и сами учествовали у такмичењима где су победницима подељене вредне награде.

игре је улепшало присуство великог броја малишана

Озбиљно се приступило и самом протоколу, поштовао се распоред и време почетка утакмица, обезбеђени сви потребни услови за игре међу којима је и санитет који је нажалост морао у једној ситуацији да реагује јер је колега повредио ногу. На срећу колега је брзо и ефикасно превежен и збринут. Сваки од председника синдикалних група КЦ Шабац је имао своје задужење и може се слободно рећи да су одлично обавили свој део посла. Пример је и информација да су утакмице у малом фудбалу по плану требало да се одиграју у суботу ујутро али је киша претила да одложи такмичење. Захваљујући интервенцији и сналажљивости председника СГ Бајина Башта Славише Сакића који је контактирао председника општине Бајина Башта, место такмичења је убрзо пресељено у салу спортског центра тако да се даље наставило надметање по плану и програму. Игре су свечано отворене у петак поподне након чега је почело надметање у баскету. Чак 180 такмичара из свих синдикалних група КЦ Шабац је истог и наредног дана учествовало у још 12 спортова о чему смо већ писали у најави игара. Иначе, занимљиво је поменути да се једино баскет у базену није бодовао али је са друге стране привукао велики број гледалаца што је и очекивано имајући у виду да је то потпуна новина на досадашњим играма.

подизање заставе у част руским гостима

Веселин Николић је посебно поносан на чињеницу да су играма присуствовали и гости из Српско-руског хуманитарног центра који су захвалили домаћину на гостопримству и упутили му позив за узвратну посету овој установи. Поред Руса, игре је својим присуством увеличало још 40-ак гостију па смо тако имали прилике да видимо колеге из Републике Српске, десетак почасних чланова КЦ Шабац од којих је већина и спонзорисала игре, делегације из чак 9 координационих центара НСП-а као и бројни угледни грађани већином из Лознице, пријатељи овог координационог центра. Ваља напоменути да је пехар за укупног победника освојила СГ ПС Лозница која је уједно и најмлађа група у координационом центру. Десетинама гостију и пријатеља руководство КЦ Шабац је доделио захвалнице и признања а међу којима су адвокат КЦ Шабац Саша Ненадовић, начелник РВ према БиХ Душко Шапоњић и многи други.

Гости из Бањалуке

Председник КЦ Шабац Веселин Николић нам је поручио да је презадовољан играма и желео је и овим путем да захвали Војној установи Тара на гостопримству јер су у сваком тренутку дословно 24 часа били на располагању организаторима и гостима игара. Уз мало труда Шапчани су успели да игре учине занимљивијим и да поставе нове стандарде осталим организаторима који ће се надамо се покушати да их не само следе него и надмаше. У галерији фотографија на нашем сајту је постављено више десетина снимака са игара које можете погледати овде а у среду ћемо допунити галерију са још 200 нових фотографија.

Одбор за медије и маркетинг

1699