Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

КЦ Прокупље – Заједнички обилазак границе војске и полиције

Дана 26.07.2016.године од стране председника НСП КЦ Прокупље Дејана Радовића извршен је обилазак припадника 5. Чете ИЈП-а из састава ПУ Прокупље, а који су са припадницима Војске Србије ангажовани на извршавању безбедносних задатака на граници према Републици Бугарској на подручју општине Босилеград и то на караулама Рибарце, Кадињача, Грујинци и Сушица. КЦ Прокупље – Заједнички обилазак границе војске и полиције (1) Напред наведене карауле нису коришћене дуги низ година па су полицијски службеници у заједници са припадницима војске, са којима организују мешовите патроле на граници, уложили велики напор како би се све карауле оспособиле за смештај и боравак припадника полиције и војске приликом обављања сложених послова и задатака.

Приликом обиласка уочено је да полицијски службеници послове и задатке обављају у веома тешким условима и по врло неприступачном терену, са дотрајалом интервентном униформом. Полицијски службеници анажовани на напред наведеним караулама навели су да је однос са припадницима Војске Србије на завидном нивоу и да се послови и задаци обављају на крајње професионалан и коректан начин.

Од стране председника НСП КЦ Прокупље Дејана Радовића полицијским службеницима на напред наведеним караулама достављена је одређена количина сокова и напитака.

Погледајте фотографије које су колеге из КЦ Прокупље послале са терена

руководство КЦ Прокупље

1716