Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

КЦ Панчево - Члан НСП освајач златне медаље!

Јуче је у Шапцу одржано првенство Србије а потом и првенство Војводине у џиу џицу. Велики број клубова је учествовао на такмичењу у овом све популарнијем спорту а оно што је нама посебно интересантно је да је освајач златне медаље у категорији до 85кг, члан Независног синдиката полиције Иван Грбовић! Осим Грбовића на такмичењу је учествовао и његов колега из клуба Драган Симић који је такође полицијски службеник. Симић је освојио сребрну медаљу у тзв дуо систему џиу џице.

Иван Грбовић (први здесна)

Грбовић и Симић су на овом такмичењу предводили џиу џицу КБВ „Мали змај“ чији су оснивачи, а који је у укупном пласману такође имао импресиван резултат освојивши чак 42 медаље од чега 15 златних, 15 сребрних и 12 бронзаних!

Иван Грбовић ради као ватрогасац-спасилац у Ковину. Највећи успех у овом спорту је забележио прошле године када је освојио бронзу на државном првенству Србије. Члан је Независног синдиката полиције од 2013. године.

КБВ „Мали змај“

Иначе, вест о овом догађају добили смо јутрос од председнице координационог центра Панчево Сањa Комненовић која је нам је рекла да су Панчевци поносни што имају таквог члана у својим редовима. Председница Комненовић је обећала да ће КЦ у наредном периоду помоћи Грбовићу и његовом клубу желећи на тај начин да покаже да синдикат и на овај начин брине о својим члановима и зна да цени њихову оданост према Независном синдикату полиције.

П. Радојичић

1703