Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

КЦ Бор СГ ПУ Бор – Нове донације

У циљу стварања што повољнијих услова рада свих запослених и опремања радног простора, представници НСП СГ ПУ БОР донирали су око 40 квадратаЛАМИНАТА и канцеларијски орман, при чему су се чланови СГ ПУ БОР организовали и поставили ламинат у канцеларијама ПИ Бор и СПИ Бор.

Донација обезбеђена уз помоћ почасних чланова и пријатеља синдиката „ ВЛАДЕЈИЋ - Неготин „ ,стовариште „ НАСКОВИЋБор „ и „ЂУРИЋ М – Бор“ као и из соптствених срестава синдиката.

НЕЗАВИСНИ СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ СГ ПУ БОР као и сви запослени у ПУ Бор изразили су велику захвалност представницима поменутих фирми  поводом уручења донација, препознајући велика и константна настајања руководства СГ ПУ БОР на унапређењу услова рада свих запослених.

Независни синдикат полиције СГ ПУ БОР наставиће и даље да помаже и унапређује рад запослених у Полицијској управи БОР на свим пољима и да у свакој прилици излазе у сусрет захтевима и потребама запослених у Полицијској управи Бор  сходно својим могућностима.

Препознајући константан рад НСП СГ ПУ БОР постаје бројнији за нове чланове и са сигурношћу остаје једини СИНДИКАТ у ПУ БОР при чему је више од 80% запослених учлањено у НЕЗАВИСНОМ СИНДИКАТУ ПОЛИЦИЈЕ.

 

Руководство НСП СГ ПУ БОР након уручених  донација, колегама пожелели су пуно здравља и среће у даљем раду.

Председник  СГ ПУ БОР

Аврамовић Мишо

556