Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

КЦ Бор (СГ Неготин) - Млађану Недељковићу уручена „Мајска награда општине Неготин“!

У фебруару ове године имали смо задовољство да радимо интервју са чланом нашег синдиката Млађаном Недељковићем европским и светским шампионом у фитнесу и бодибилдингу.

У разговору за наш сајт http://nsp-policija.org.rs/svetski-sampion-iz-negotina/ Недељковић нам је описао многобројне препреке које је морао да савлада да би се попео на светски трон. Једна од њих биле су и недостатак финансијских средстава. Ипак, као што у животу обично бива, сваки труд се на крају исплати. Недељковић се ових дана спрема за ново такмичење а у савладавању ове препреке овај пут је имао помоћ од СГ Неготин и Скупштине општине овог града. Председник НСП СГ Неготин Игор Николић се одазвао на јавни позив испред нашег синдиката и предложио Недељковића за награду коју сваке године додељује Скупштина општине Неготин. Комисија је одлучила да му се додели „Мајска награда општине Неготин“ приликом које је добио плакету и новчану помоћ!

bildНиколић и Недељковић након примљеног признања

Недељковић се увелико спрема за европско првенство које ће се одржати 04. јуна ове године у Амстердаму па ће му ово признање и помоћ добро доћи. Независни синдикат полиције му овом приликом жели срећан пут и повратак кући са новом медаљом!

Одбор за медије НСП

Петар Радојичић Бранислав Јовановић

1736