Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

КЦ Бор - Наши представници задовољни исходом састанка са начелником ПУ Бор

Јуче је у ПУ Бор одржан састанак на коме је са једне стране присуствовао начелник те управе Бранислав Стојадиновић а са друге представници НСП, председник КЦ Бор Игор Николић и председник СГ Бор Миша Аврамовић.

Начелник Стојадиновић је однедавно на тој функцији у ПУ Бор и у самом почетку је уочио низ проблема који су се годинама умножавали у овој управи. Оно што је посебно занимљиво и за сваку похвалу је да је Стојадиновић био иницијатор овог састанка тражећи помоћ и сарадњу са Независним синдикатом полиције!

Прво што је јуче конкретно урађено је решавање питања у вези одласка чланова КЦ Бор на предстојеће спортске игре а што је у једном тренутку било спорно. Начелник је одмах реаговао и тај проблем је решен. Стојадиновић је даље такође обећао помоћ у вези сређивања канцеларије у овој управи која је намењена КЦ Бор а коју ће од септембра и званично почети са радом.

Према речима председника КЦ Бор Николића, начелник ће се залагати да се поштују и спроводе у пракси сви закони и прописи који се односе на запослене превасходно мислећи на Посебни колективни уговор, Закон о полицији... borИстина је да су сви запослени а пре свих руководиоци у сваком случају дужни да поштују званичне законе и прописе али постоје и случајеви где се то у мањој или већој мери избегава о чему ћемо посебно писати наредних дана. Јасно изнет став на јучерашњем састанку по том питању начелника Стојадиновића је за похвалу и може само бити на обострану корист и олакшан рад што нажалост поједини руководиоци и даље не схватају.

Одбор за медије и маркетинг Петар Радојичић

1770