Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

КЦ Београд – Члан Независног синдиката полиције освојио 1. место на Светском првенству!

Прошле недеље Букурешт је био домаћин 7. Светског првенства у ashihara full contact такмичењу, а прво место освојио члан Независног синдиката полиције Милан Јованов! Јованов је у апсолутној категорији у финалној борби победио румунског такмичара, иначе двоструког првака света. Овом приликом желео бих да се захвалим Независном синдикату полиције који је до сада испратио свако моје учешће на међунаридним турнирима и дао свој допринос у складу са могућностима рекао је Јованов.
Јованов је од 2011. године запослен у МУП-у и дугогодишњи је члан Независног синдиката полиције, а иза себе има импресивну биографију у борилачким вештинама којима је почео да се бави од 1992. године. Интернационални је мајстор борилачких вештина у шотокан каратеу 4. дан, kyokushin boxing 4. дан, kyokushin full contact 3. дан, џијуџицу 1. дан. На полицијској академији је водио борилачке вештине и био је изабран за спортисту академије јер је заједно са својим тимом освојио 68 медаља за школу. Главни је демонстратор у књигама за специјално физичко образовање у којима показује извођење удараца руком и ногом, блокове (област карате) и бацања (област џудо) од почетне до завршне фазе.
На крају издвајамо најзначајнија достигнућа на домаћим и међународним такмичењима које је Милан освојио. 2021. Румунија. Светско првенство у борилачкој вештини ashihara full contact каратеу у апсолутној категорији – 1. место 2021. Отворени међународни Мамба куп, ashihara karate – 1. место 2017. Шпанија. Отворено првенство Европе – пласман међу 8 најбољих 2017. Селектор репрезентације у Ashihara full contact karate. 2016. Европски куп у kyokushin full contact karate, – 3. место 2016. Селектор репрезентације у kyokushin full contact каратеу. 2012. Светско првенство у ashihara full contact каратеу – 5. место 2007. и 2008. Првак државе у shotokan каратеу. 2005. Међународни турнир у џијуџицу – 1. место 2005. Отворено првентсво Србије у џијуџицу – 2. место 2005. Швајцарска. Отворено првенство Европе – 3. место 2004. Јапан. Светско првенство у kyokushin full contact каратеу – пласман међу 16 најбољих 2000 – 2003. Првак државне заједнице Србије и Црне Горе у kyokushin full contact каратеу.
Овим путем честитамо колеги и члану нашег синдиката на постигнутом успеху!
2