Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Саопштење поводом све учесталијих напада на НСП

Поводом све учесталијих напада на НСП и руководство НСП-а, обавештавамо све запослене и јавност да пружамо пуну подршку министру унутрашњих послова Александру Вулину и свим полицијским службеницима који учествују у борби против криминала у Републици Србији.

Поједини синдикати користе прилику да у недостатку програма за своје чланове, нападима на НСП и ширењем лажи и неистина, доведу НСП у везу са криминалом, а сада видимо да је постало популарно да се конкуренција и међу колегама решава тако што се колеге повезују са члановима криминалне групе Вељка Беливука.

НСП одговорно тврди да ни један наш активиста нема никакав контакт са члановима криминалне групе Вељка Беливука, нити припадницима било које друге криминалне групе.
НСП подржава медијске слободе у Републици Србији али не подржава појединце у министарству који зарад личних интереса не презају да појединим новинарима дају лажне информације и на тај начин часне и поштене колеге повежу са криминалом. 

Овакав начин обрачуна и конкуренције НСП никада неће подржавати, јер смо сви ми првенствено колеге и као полицијским службеницима први циљ увек ће бити заштита живота сваког колеге и грађанина, а стављање етикете на чело и повезивање колега без икаквог основа са припадницима криминалне групе Вељка Беливука је у најмању руку непрофесионално и безбедносно ризично, како за те колеге тако и за чланове њихових породица.

Такође, обавештавамо вас да ни један члан криминалне групе Вељка Беливука није почасни члан Независног синдиката полиције. 

Позивамо министра унутрашњих послова да уз помоћ часних колега у министарству настави борбу против криминала и корупције у чему ће увек имати подршку Независног синдиката полиције.

4986