Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

Министар Стефановић упутио додатне снаге и опрему MUP-a, као помоћ Македонији за санацију последица поплава

Пут Македоније кренуло је додатних 27 припадника Министарства унутрашњих послова - Сектора за ванредне ситуације из Београда, Јагодине и Крушевца, са 20 пумпи за испумпавање воде и додатном пратећом опремом... Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић упутио је данас додатне снаге и опрему Министарства унутрашњих послова, као помоћ Македонији за санацију последица поплава изазваних обилним падавинама. mup1 Пут Македоније кренуло је 27 припадника Министарства унутрашњих послова - Сектора за ванредне ситуације из Београда, Јагодине и Крушевца, са 20 пумпи за испумпавање воде и додатном пратећом опремом.

Подсећамо да се од јуче у Македнији налази више теренских возила и камиона са неопходном опремом и пумпама, као и двадесетак припадника ватрогасно-спасилачких јединица МУП-а, који су упућени по налогу министра Стефановића.

Одмах по доласку у Македонију у приградско насеље Црешево у Скопљу, ангажовани су на заштити и спасавању становништва, као и на санацији терена и црпљењу воде. mup2mup3mup4mup5

Извор: МУП

1655