Синдикална понуда
Укупан бр. чланова: 29.443 Активан бр. чланова: 16.585

Независни Синдикат Полиције

Добродошли на сајт Независног синдиката полиције!

КЦ Шабац - Спотске игре 2016: сјајна организација и задовољни гости

Данас су на Тари у војној установи Оморика одржане друге спортске игре у организацији координационог центра Шабац. Више од 130 учесника и гостију из чак девет синдикалних група, такмичење у четири спортске дисциплине као и чињеница да је ово први локални догађај овакве врсте у НСП који траје два дана, чине овај скуп једним од највећих у досадашњој историји синдиката. Осим спортиста манифестацији су присуствовали и гости из 18 координационих центара Независног синдиката полиције као и шесторица почасних чланова КЦ Шабац који су уједно и спонзори игара.

vest1 већ од 09.00 часова почели су да долазе први гости

 

Свечано отварање игара је почело у 10:00 часова и том приликом испред организатора госте су поздравили потпредседници КЦ Славиша Сакић и Данијела Богдановић након чега се  присутнима обратио Веселин Николић.

vest2 Славиша Сакић се обраћа гостима

Већ у 11.00 часова почело је такмичење у малом фудбалу, затим у баскету, а након тога одиграни су мечеви у одбојци и стоном тенису. Такмичили су се чланови 9 синдикалних група и то:

  1. СГ Шабац
  2. СГ Богатић
  3. СГ Лозница
  4. СГ СГП Бајина Башта
  5. СГ Крупањ
  6. СГ ПС Мали Зворник
  7. СГ СГП Мали Зворник
  8. СГ Љубовија
  9. СГ СГП Љубовија

Након ручка и одмора у 19.00 часова учесницима игара додељене су плакете и захвалнице. Признања су прво додељена такмичарима, затим представнику централе НСП Велимиру Лукићу и представницима 18 КЦ синдиката.

Након тога признања су подељена пријатељима КЦ Шабац. Прво је захвалница и значка почасног члана додељена домаћину војне установе Тара Александру Димитријевићу, а после њега захвалнице су уручене Митровић Ђорђу, Светозару Петровићу који је преузео награду и за његовог сина Александра Петровића, Милану Илићу, Божидару Стојановићу и Миленку Ђукнићу. Председник КЦ Николић се такође захвалио начелнику ПУ Шабац Славиши Спасојевићу на помоћи око организације игара где је између осталог обезбеђен и аутобус за такмичаре из удаљенијих крајева као што су Шабац и Богатић.

vest3 задовољни домаћини и гости

Након цеременије Николић је позвао све присутне на свечану вечеру чиме је званични део игара завршен. Одбору за медије нашег синдиката изјавио је да је врло задовољан како самом организацијом тако и присуством многобројних гостију и пријатеља синдиката, чиме је КЦ Шабац још једном доказао да је поштован како у НСП тако и ван њега. „Циљ ове организације је био да полицајци дођу са породицама у ову установу ради дружења и стицања нових пријатељстава“, рекао је Николић.

Одбор за медије је данас имао пуне руке посла али задовољни одлазимо са Таре у нади да ће и други координациони центри да се угледају на Шапчане.

Фото галерију можете погледати ОВДЕ

            Одбор за медије НСП

Петар Радојичић и Бранислав Јовановић

1655