Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

Završene 5. sportske igre Nezavisnog sindikata policije

Jučerašnji dan na Tari je bio posebno uspešan za nišlije koje su pobedile u preostala dva takmičenja, malom fudbalu i nadvlačenju konopca. Nišlije su se sastale u finalu malog fudbala sa KC Beograd a pobedu su odneli nakon uspešnijeg izvođenja penala jer je u regularnom delu utakmice bilo 1-1. vest1Pobedonosni gol KC Niš Opšti utisak je prilično izjednačena utakmica i odlična igra oba tima. Šteta je što nije bilo više gledalaca... vest2Navijači su imali šta da vide Prethodno je odigrana utakmica za treće mesto između KC Sremska Mitrovica i KC Šabac. Mitrovica je pobedila i tako osvojila treće meto na turniru. vest3KC Niš - Šampioni u malom fudbalu TARA 2016. I ove dve ekipe su kao i finalisti su prikazali odlično fudbalsko umeće.
Spisak pobednika u malom fudbalu
1. mesto-        KC Niš
2. mesto-        KC Beograd
3. mesto-        KC Sremska Mitrovica
Nakon fudbala usledilo je takmičenje u nadvlačenju konopca koji je kao ranijih godina privukao možda i najveći broj navijača. Nišlije su pobedile i u ovom takmičenju vest4KC Kraljevo - Prošlogodišnji pobednici ove godine izgubili u finalu
Spisak pobednika u nadvlačenju konopca
1. mesto-       KC Niš
2. mesto-       KC Kraljevo
3. mesto-       KC Smederevo
vest5 KC Niš - 1. mesto u nadvlačenju konopca Sinoć su u hotelu Omorika pobednicima u svim sportovima uručeni pehari a nakon toga je  usledila svečana večera uz muzički program. vest6 Danas objavljujemo foto galeriju jučerašnjeg dana. Ovim putem se izvinjavamo ukoliko neke scene nismo zabeležili ili su lošijeg kvaliteta, a vas pozivamo da nam pošaljete svoje fotografije na adresu nspsajt@gmail.com ukoliko želite da ih objavimo na našem sajtu. Toliko sa Tare, vidimo se dogodine na šestim igrama Nezavisnog sindikata policije!  

Petar Radojičić Branislav Jovanović

1810