Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

VUČIĆEVIĆ: ISKRENO SE IZVINjAVAM NEZAVISNOM SINDIKATU POLICIJE, NISAM MISLIO NA NjIH

RTV. “ Pink” g-dinu Željku Mitroviću

 Dnevnom listu”Informer,” g-dinu Draganu J. Vućićeviću

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST - DEMANTI 21.11.2015.godine

Nezavisni Sindikat Policije u cilju zaštite sindikalnog delovanja u Ministarstvu Unutrašnjih Poslova kao i radi zaštite profesionalnog i ljudskog dostojanstva policijskih službenika, ovim putem demantuje izjavu Dragana J. Vućićević glavnog urednika i vlasnika dnevnog lista «Informera« koji je u jutarnjem programu dana 21.11.2015.godine na televiziji Pink, izneo neistinitu tvrdnju da Nezavisni Sindikat Policije stupa u štrajk dana 23.11.2015.godine i da iza tog štrajka stoji određena politička partija odnosno Socijalistička partija Srbije,kao i drugi niz tvrdnji koje nanose štetu našem sindikatu. novlogo11 Iznošenjem ovakvih tvrdnji koje se vezuju za Nezavisni sindikat policije nanosi se direktna šteta našem sindikatu, koji se u svom sindikalnom delovanju nikada nije bavio dnevno-političkim temama već isključivo svoje delovanje usmerava u cilju zaštitite prava svih zaposlenih u MUP RS i istovremeno narušava poverenje građana Republike Srbije u državne institucije. Podsećamo imenovanog da Nezavisni Sindikat Policije nije imao  medijskog prostora u dnevnom listu « Informer» u kojem bi mogao da iznese svoje sindikalne stavove, otuda dodatno iznenađuje «slučajno» navođenje našeg sindikata u gore citiranoj izjavi g-dina Dragana J. Vućićevića.

Zahtevamo da se ovaj demanti pročita na televiziji ,,Pink,, i da se objavi u dnevnom listu,,Informer,, u nadi  da će g-din  Dragan J. Vućićević ubuduće iznositi proverene i tačne informacije vezane za Nezavisni sindikat policije.

 NEZAVISNI SINDIKAT POLICIJE Predsedavajući Predsedništva Velimir Lukić

VUČIĆEVIĆ: Iskreno se izvinjavam Nezavisnom sindikatu policije, nisam mislio na njih

Dragan J. Vučićević izvinio se Nezavisnom sindikatu policije i rekao da je do njihovog pominjanja došlo omaškom i bez zle namere:

- Najiskrenije se izvinjavam Nezavisnom sindikatu policije i njegovim članovima, jer sam ih nenamernom greškom pomenuo u gostovanju na TV Pink.

Nije bilo nikakve zle namere, već sam samo napravio omašku u brzini i želji da što više toga kažem. Mislio sam zapravo na Policijski sindikat Srbije, koji vodi Veljko Mijalilović. Još jednom se izvinjavam na slučajnoj omašci.

Izvor: Informer

1791