Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

VEĆA PRAVA ZA ZAPOSLENE U MUP-u

Reprezentativni Nezavisni sindikat policije (NSP) potpisaće sa poslodavcem Aneks Posebnog kolektivnog ugovora, kojim se dodatno unapređuje položaja policijskih službenika. Aneksom se u potpunostni otklanjaju nedostaci i nedoumice osnovnog ugovora koji je NSP ranije potpisao sa ministrom unutrašnjih poslova Srbije Nebojšom Stefanovićem. Prava zaposlenih u MUP-u ubuduće će, tamo gde je to povoljnije po njih, biti izjednačena sa pravima ostalih državnih službenka. novlogo11 - Izuzetno smo zadovoljni činjenicom da je poslodavac imao sluha za predloge NSP , kojima  se trudimo da poboljšamo položaj i proširimo mogućnosti svih policijskih službenika. NSP se od prvog dana zalagao da se prava zaposlenih u MUP-u unaprede, što će posle potpisivanja osnovnog ugovora i njegovog Aneksa  biti u značajnoj meri i postignuto - kaže Velimir Lukić, predsedavajući predsedništva NSP.

NSP naglašava i da, uprkos pokušajima Policijskog sindikata Srbije (PSS) da diskredituje potpisani  PKU i nekakvim peticijama izdejstvuje njegovo poništenje, raskida ugovora sa MUP-om neće biti, jer je on povoljan za zaposlene.

Kako se NSP od prvog dana zalagao da se prava policijskih službenika prošire, kao potpisnik osnovnog PKU sa poslodavcem, NSP će potpisati i Aneks ugovora.

NEZAVISNI SINDIKAT POLICIJE Predsedavajući predsedništva Velimir Lukić

1825