Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

Usvojen predlog NSP-a – Počela podela 3.200 pantalona za graničnu policiju!

Kolege iz Granične policije duži period muku muče sa uniformom koja je dotrajala i koja je odavno zrela za zamenu. Predsednik Odbora za graničnu policiju NSP Igor Nikolić, koji je i sam pripadnik te uprave, prepoznavši problem predložio je početkom godine na jednom od sastanaka tog odbora sa generalom Uprave granične policije Milenkom Božovićem da se počne sa rešavanjem ovog pitanja. Problem je bio u nedostatku sredstava koja bi bila obezbeđena da se zamene kompletne uniforme pa je dogovoreno da se za početak zamene pantalone čije je stanje ocenjeno kao najlošije jer se za razliku od jakni češće peru a i drugačijeg su materijala pa je sve to dovelo do bržeg propadanja. General Božović se složio sa predlogom i najavio za početak zamenu ovog dela uniforme tokom septembra. slider-nikolic(29.jun 2016.) Sastanak Odbora za saradnju sa granično policijom NSP i predstavnika Uprave granične policije

Nikolić nam je rekao da ne zna precizno kada se očekuje isporuka ostalih delova uniforme i da se nada da će se to desiti u skorije vreme.

Zadovoljni smo saradnjom sa generalom Božovićem iako ima još dosta problema da rešavamo. Uskoro očekujemo donacije iz Češke i Japana 3 nova vozila Dacia Duster i jednog kombija. Vozila će biti usmerena prema granici sa Bugarskoj jer su zbog velikog broja migranata tamo trenutno najneophodnija.  

Petar Radojičić

1803