Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

Šta je potrebno da neko uradi da bi bio osuđen za pokušaj ubistva!?

Neverovatno ali istinito! Juče je sud u Kragujevcu nakon višegodišnjeg procesa doneo oslobađajuću presudu za pljačkaše zlatare koji su tom prilikom i pucali na građane i policajce. logo25 7.decembra 2009. godine, dvojica maskiranih i naoružanih razbojnika su se nakon pljačke zlatare, sukobili sa policijskom patrolom koja se zatekla u blizini događaja. Došlo je do razmene vatre a epilog ovog ludačkog čina su ranjeni vlasnik zlatare, prolaznik i dvojica policajaca. Mediji su tada pisali o tom slučaju o čemu više možete pročitati ovde.

Nakon četiri godine suđenja u Novom Pazaru, slučaj je preuzeo sud u Kragujevcu koji je prošle godine osudio napadače na 11 godina zatvora. Ipak, nedugo nakon presude reaguje Apelacioni sud koji je juče osudio osumnjičene za razbojništvo, nedozvoljeno nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti, ali ih od pokušaja ubistva oslobađa!?

Prošle nedelje smo na našem sajtu objavili video snimak u kome ministar Stefanović najavljuje oštrije kazne za napadače na policajce. Nadajmo se da će se ubrzo preći sa reči na dela jer je sadašnji odnos države po pitanju bezbednosti srpskog policajca blago rečeno zabrinjavajući.

1811