Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

SAOPŠTENjE ZA JAVNOST - 02.04.2015.godine

Reprezentativni Nezavisni sindikat policije najoštrije osuđuje pokušaj jednog tabloida da tendencioznim, senzacionalističkim i pre svega neistinitim navodima, ozbiljno naruši ugled svih pripadnika MUP-a. novlogo11 U tekstu pod naslovom „Policija kupuje 16.000 litara alkohola“, koji je danas objavio dnevni list Alo navodi se, između ostalog, da građane nebi trebalo da iznenadi ukoliko osete „da neki pripadnik MUP-a bazdi na alkohol“ čime ne samo da se bez ikakvog osnova na stub srama stavljaju ljudi koji časno i pošteno obavljaju jedno od najodgovornijih zanimanja, već se potencijalno ozbiljno narušava stabilnost države.

Očigledna loša namera a ne objektivno izveštavanje jasno je svakom ko tekst pročita. Kao što je i navedeno, postupak javne nabavke alkoholnih pića spoveden je za potrebe restorana, hotela i drugih ugostiteljskih objekata koji posluju u okvoru MUP, a ne za kako je proizvoljno i tendenciozno napisano, za potrebe zaposlenih.

Istine radi, napominjemo, da ugostiteljske objekte uglavnom i koristi civilno građanstvo, a ne policajci na dužnosti koji brinu o održavanju javnog reda i mira.

 

NEZAVISNI SINDIKAT POLICIJE Predsedavajući Predsedništva Velimir Lukić

1801