Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

SAOPŠTENjE POVODOM NOVOG NAPADA NA POLICIJSKE SLUŽBENIKE U KRUŠEVCU

Ni par dana nije prošlo od napada na policijskog službenika u Loznici kada je napadač ne kažnjen već nagrađen za napad na policijskog službenika, jer mu nije određeno čak ni policijsko zadržavanje, desio se novi napad na policijskog službenika u Kruševcu. novlogo11 Protest Nezavisnog sindikata policije i upućeno protestno pismo glavnom republičkom tužiocu Zagorki Dolovac urodio je plodom, pa su tužioci širom Srbije shvatili da je napad na policijskog službenika napad na državu. Tako je napadaču iz Kruševca određeno zadržavanje od 48 sati.

Nezavisni sindikat policije više neće samo pisati saopštenja, već će se obratiti svim relevantnim institucijama u državi kako bi se najzad policijski službenik pri obavljanju svog posla zaštitio na adekvatan način.

Što pre moramo staviti stvari na svoje mesto, da svi znaju da svaki policijski službenik žrtvuje i rizikuje svoj život da bi obezbedio bezbednost Republike Srbije, pa tako i svih njenih građana, pa shodno tome mora biti na najadekvatniji način zaštićen od Republike Srbije, a svaki napadač na policijske službenike najoštrije osuđen.

NEZAVISNI SINDIKAT POLICIJE Član Predsedništva Veselin Nikolić

1811