Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

Saopštenje NSP-a povodom konferencije NPSS-a

Predsedavajući Predsedništva Nezavisnog sindikata policije Velimir Lukić pozvao je danas predsednika Nezavisnog policijskog sindikata Srbije Momčila Vidojevića da zarad ličnih, sitnih interesa ne obmanjuje građane Srbije i predstavlja sebe i svoj sindikat kao nekoga ko govori u ime svih srpskih policajaca, što je on učinio na današnjoj konferenciji za medije. novlogo11 U Ministarstvu unutrašnjih poslova postoje dva reprezentativna sindikata Nezavisni sindikat policije i Policijski sindikat Srbije u koje zaposleni u policiji imaju najviše poverenja o čemu svedoči i broj članova, a podsetiću gospodina Vidojevića da NSP broji oko 20.000 članova.

Neozbiljno je i smešno, da sindikat koji broji oko 4.000 članova, pokušava u javnosti da se nametne kao zaštitnik interesa policije, a brojke jasno govore da policajci u rad te sindikalne ogranizacije nemaju poverenja.

Zanimljivo je da NPSS izlazi sa ovakvim neistinama kada se uveliko sprovode reforme u policiji i kada počinje predizborna kampanja, kako bi možda pribavio neki sitni poen na sindikalnoj ili političkoj sceni.

NEZAVISNI SINDIKAT POLICIJE Predsedavajući Predsedništva Velimir Lukić

1840