Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

Realizovana još jedna inicijativa NSP - Nagrađivanje zaposlenih ubuduće na oglasnim tablama!

Izuzetno nam je drago što je još jedna inicijativa Nezavisnog sindikata policije sa sastanka održanog 10.03.2016. godine (pitanja poslata 04.03.2016. godine), dobila svoj pozitivan ishod. nsp dopis

 Zahtev NSP za održavanje mesečnog sastanka

 Ministarstvo unutrašnjih poslova je dana 09.05.2016. godine svim PU i PU za grad Beograd prosledilo depešu broj 01-15/2016-47 u kojoj se navodi da je neophodno na svim oglasnim tablama svakog 15-og u mesecu za predhodni mesec, objaviti podatke o zaposlenima kojima je za izuzetne rezultate rada uvećan koeficijent zarade do 20 %, a sve u cilju stimulisanja zaposlenih.

Naš predlog o transparentnosti nagrađivanja

9. Predlog Nezavisnog sindikata policije da nagrađivanje zaposlenih u MUP bude javno i da se u svakoj PU istakne spisak nagrađenih za prethodni mesec. Obrazloženje, primedbe zaposlenih u MUP su da se svakog meseca nagrađuju ista lica i da su to najčešće načelnici, starešine, komandiri i šefovi organizacionih jedinica iako nisu imali značajne rezultate u mesecu za koji su nagrađeni, a nasuprot tome zaposleni koji su imali istaknute rezultate u radu se ne nagrađuju.

1784