Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

Proslavljen Dan policije

Danas je u prepodnevnim časovima ministar Stefanović je prilikom polaganja venca na spomen-ploču prvom ministru policije Jakovu Nenadoviću izjavio da je MUP jedan od najjačih oslonaca Republike Srbije Ovo je veliki dan u kome možemo s ponosom da poručimo da je naše Ministarstvo jedno od najjačih oslonaca Republike Srbije i njenih građana u smislu bezbednosti i da smo institucija na koju građani mogu da se oslone kada im je najpotrebnije rekao je Stefanović

mup1ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović

Čestitku svim pripadnicima ministarstva uputio je i premijer Srbije Aleksandar Vučić „zahvalivši se na svemu što su učinili kako bi se svi građani Srbije osećali bezbedno. Državi je potrebna profesionalna, odgovorna i moderna policija. Ponosni smo na vasistakao je premijer.

Povodom praznika direktor policije Vladimir Rebić uručio nagrade kolegama koje su pokazale najbolje rezultate u proteklih godinu dana.

mup2 Dodela priznanja                               foto: MUP

Prema pisanju kolega na sajtu MUP-a više od 40 pripadnika ministarstva dobilo je na poklon pištolje. Pored toga u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu održan je i svečani defile kojim su pozdravljeni građani.

mup3 Knez Mihajlova ulica                                    foto: MUP

Obeležavanje današnjeg praznika završilo se u nastavnom centru Makiš gde je nakon pozdravnog govora ministra održana tradicionalna manifestacija pripadnika ministarstva.

mup4 Makiš - svečana loža

Odbor za medije i marketing Petar Radojičić Branislav Jovanović

2192