Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

Prikupljeno 950.000 dinara, porodica Panajotov ostaje u svojoj kući u Pasi Poljani!

Nezavisni sindikat policije pokazao je veliku humanost i osećajnost, za veoma kratak period prikupio je novac i pomogao porodici Panajotov.

Pokazali smo da smo ljudi! U akciji pružanja pomoći porodici Panajotov da sačuva kuću u Pasi Poljani kod Niša, koja je prodata na licitaciji zbog duga za struju, prikupljeno je potrebnih 950.000 dinara! novlogo11 Novac za otkup kuće danas je sa namenskog računa Venka Panajatova prebačen na račun Elektrodistribucije, tako da će spokojstvo zavladati u domaćinstvu ovog domaćinstva.

Akciju „BUDIMO LjUDI! Pomozimo porodici Panajotov da sačuva kuću u Pasi Poljani“ inicirali su, pored meštana Pasi Poljane, i plemeniti ljudi, advokat Srđan Aleksić i pomoćnik direktora policije general Bratislav Dikić, uz medijsku podršku Portala Niške vesti. Pored pojedinačnih uplata čitalaca Portala Niške vesti i meštana Pasi Poljane, novčani prilozi stigli od Nezavisnog sindikata policije (30.000 dinara), Humanitarnog udruženja Žandarm (30.000 dinara), Saše Nikića i njegovih prijatelja iz Nirnberga (65.000 dinara), srpskih „Noćnih vukova“ (20.000 dinara)… 20.000 dinara uplatila je opština Palilula a 50.000 advokat Srđan Aleksić. – Naši iseljenici su se pokazali kao pravi humanitarci – kaže Miodrag Stanković Uča iz Pasi Poljane. – Jedan Srbin koji živi u Švajcarskoj je najavio pomoć, a organizovana je i humanitarna akcija u toj zemlji među Srbima. On nije hteo da se njegovo ime spominje, kao ni sumu koju je uplatio u ove svrhe. Uplatio je dovoljno novca da se, pored prethodno prikupljenih para, ova akcija završi – kaže Miodrag Stanković Uča iz Pasi Poljane. Iseljenje porodice Panajotov u naselju Pasi Poljana prajem aprila sprečile su komšije svojim telima. Sudski izvršitelji nisu mogli ništa da učine pod pritiskom komšija porodice Panajotov, koja je posle nepoštovanja ugovora reprograma duga za struju, ostala bez kuće. Porodica Panajotov ima tri člana, oca i dve ćerke. Niko od njih nije zaposlen, a ugovor o reprogramu duga za električnu energiju potpisala je supruga Venka Panajotova, koja je u međuvremenu preminula. Kako porodica nije imala para za rate, slučaj je predat sudu koji je odlučio da kuća „ide“ na licitaciju. Prodata je za 7.000 evra, dok je njihov dug za struju iznosio 700.000 dinara.

POGLEDAJTE KAKO SU KOMŠIJE SPREČILE ISELjENjE PORODICE PANAJOTOV: https://www.youtube.com/watch?v=TcCW2Pt2fWc Izvor: Niške vesti
1815