Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

Upis na Pravni fakultet za privredu i pravosuđe Novi Sad pod povoljnijim uslovima.

Upis na Pravni fakultet za privredu i pravosuđe Novi Sad pod povoljnijim uslovima.

Povoljniji uslovi za upis na Pravni fakultet za privredu i pravosuđe Novi Sad, za članove Nezavisnog sindikata policije , ogledaju se u sledećem:

  • 20% niža naknada na ime godišnje školarine;
  • Omogućavanje plaćanja školarine na 10 (deset) mesečnih rata;
  • Pravo na upis pod povoljnijim uslovima stiču i članovi porodica zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova, uz dokaz o članstvu i dokaz o porodičnom srodstvu;

Nezavisni sindikat policije obaveštava svoje članove, zaposlene u Ministarstvu unutrašnjih poslova i članove njihovih porodica, da smo uspostavili saradnju sa Pravnim fakultetom za privredu i pravosuđe Novi Sad, visokoškolskom ustanovom koja se nalazi u sastavu Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu.

U toku je treći upisni rok, u kome budući studenti stiču pravo na podnošenje prijave i upis na jedan od ponuđenih studijskih programa, a konkursi se odnose na osnovne akademske studije, master akademske studije i doktorske studije.

Članovi sindikata i njihovih porodica, mogu se detaljno upoznati sa studijskim programima na internet sajtu Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Novi Sad i u prostorijama sindikata. Među studijskim programima, posebno se ističe studijski program - Pravo, bezbednost i kriminalistika. Studijski program je jedinstven i razvijen je na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe, a omogućava svršenim studentima da se profilišu u oblasti bezbednosti i kriminalistike, što je usko povezano sa  radom, metodom, ciljevima i zanimanjima u okviru Ministarstva unutrašnjih poslova.

Pored studijskih programa, Pravni fakultet za privredu i pravosuđe organizuje i kurseve, od kojih se izdvajaju:

  • Profilisanje maloletnih prestupnika – rani znaci za detekciju;
  • Kriminalističko profilisanje;
  • Organizovani kriminalitet;
  • drugi kursevi iz oblasti bezbednosti;

Napominjeno da umanjenje cene važi podjednako i za kurseve, a odnosi se na članove sindikata i članove njihovih porodica.

Više informacija, budući studenti ili polaznici kurseva mogu dobiti u prostorijama sindikata, kod ovlašćenog predstavnika, ili na broj telefona: 063628026.

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe Novi Sad predstavlja jedinstvenu priliku za stručno osposobljavanje i usavršavanje, odnosno sticanje teorijskih i praktičnih znanja za rešavanje složenih zadataka i problema u svakodnevnim poslovima. S druge strane, studije prava omogućavaju studentima da, u saradnji sa profesorima koji su se dokazali u svom radu, steknu relevantna znanja iz oblasti pravnih nauka, što će im omogućiti uspešno polaganje pravosudnog ispita i dalji nastavak praktične primene prava u svojstvu advokata, sudije, tužioca i drugih srodnih zanimanja.

1151