Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

Otvorene 5. sportske igre Nezavisnog sindikata policije!

Počele su pete po redu sportske igre Nezavisnog sindikata policije. Mnogi su nedeljama unazad željno isčekivali ovaj dan a za to postoji mnogo razloga. Osim takmičenja u šest sportskih disciplina, SI su prilika za druženje, zabavu i odmor za više stotina članova iz cele Srbije.

Svi prisutni u manjoj ili većoj meri rade odgovorne i stresne poslove tako da je četvorodnevni boravak na jednoj od najlepših planina u našoj zemlji u svakom smislu pozitivan. igre1 Svečano otvaranje počelo je na terenu za mali fudbal hotela Omorika uz intoniranje himne „Bože pravde“ nakon čega su članove NSP pozdravile kolege iz sindikata susednih država. Redom su se prisutnima obraćali predsednik Makedonskog policijskog sindikata Tihomir Klimovski, predsednik Nezavisnog sindikata djelatnika republike Hrvatske Zdravko Lončar i na kraju potpredsednik sindikata Uprave policije Crne Gore Aleksandar Vitović. Svi oni su su preneli pozdrave članova svojih sindikata i zahvalili domaćinu na srdačnom dočeku a našim članovima su pre svega poželeli dobro druženje i zabavu. igre2 Nakon gostiju učesnicima se obratio predsedavajući predsedništva NSP Velimir Lukić poželevši da naredni dani prođu u „sportskom duhu i opuštenoj atmosferi“, nakon čega je 5. sportske igre Nezavisnog sindikata policije zvanično proglasio otvorenim

Takmičari izlaze na terene a mi ćemo na našem sajtu objaviti vesti, rezultate kao foto i video galeriju. Do tada pozdrav sa Tare!

Petar Radojičić Branislav Jovanović

1807