Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

Otvorena prva kancelarija NSP u Kneza Miloša 103!

Danas je u objektu MUP-a u ulici Kneza Miloša 103 u Beogradu otvorena prva kancelarija našeg sindikata. Svečanom činu su osim celokupnog predsedništva sindikata prisustvovali i načelnik Operativnog centra Milomir Čabarkapa kao i nekolicina članova koji uglavnom rade u toj zgradi. Predsedavajući predsedništva NSP Velimir Lukić je ispred sindikata primio ključeve od načelnika Čabarkape i tom prilikom mu zahvalio na podršci koju nam je pružio i time omogućio delovanje u ovom delu ministarstva. velja1 Nezavisni sindikat policije posebno se ovom prilikom zahvaljuje podršci načelniku sektora za analitiku, telekomunikacije i informacione tehnologije Slobodanu Nedeljkoviću koji nam je u svakom trenutku bezuslovno pomagao da što pre počnemo sa radom, obezbedivši nam pristup internetu, telefonsku liniju i tehnički pristup prostoriji (interfon).

Lukić je za naš sajt izjavio da je ovo još jedan dokaz odlične saradnje koju imamo sa poslodavcem čime obe strane imaju korist, odnosno svi zaposleni u ministarstvu, istakavši da mu je drago da su vremena kada je sindikat posmatran kao suparnik iza nas. velja2Ovaj događaj je od velikog značaja za naš sindikat u celini a najpre za mnogobrojne naše članove koji već rade u ovoj zgradi jer će imati jednostavniju i bržu komunikaciju sa svojim predstavnicima i centralom sindikata uopšte. Do sada je bilo potrebno da za svaki ozbiljniji problem odlaze na Novi Beograd u SIV 2 što nije bilo zgodno pogotovo u radno vreme.

Na kraju da napomenemo da će kancelarija raditi od ponedeljka do petka od 10:00 do 14:00 časova. Telefoni kancelarije su: 011/274-3647 i 064/724-3647, lokal 43647

Odbor za medije NSP Petar Radojičić

1819