Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

Održane 12. Sportske igre Nezavisnog sindikata policije u Sunčevom Bregu, Republika Bugarska

U periodu od 19.09. do 22.09.2024. godine u gradu Sunčevom Bregu, Republika Bugarska održane su sindikalne sportske igre u organizaciji Nezavisnog sindikata policije. Učesnici ovih sportskih igara bili su smešteni u prelepom kompleksu hotela Kotva. Na sportskim igrama, učešće je uzelo preko 1000 članova 26 koordinacionih centara iz cele Srbije. 

 Dana 20.09.2024. godine, sa početkom u 09.00 časova, nakon intoniranja himne Republike Srbije organizovano je svećano otvaranje 12. sportskih igara koje je otvorio član organizaciog odbora ovih sportkih igara Cvetković Nenad. 

Na otvaranju igara obratila se predstavnica turističke agencije Sabra iz Beogarad Nadica Marđonović uz čiju podršku i pomoć su organizovane 12. sportske igre u Bugarskoj. 

Nakon otvaranja sportskih igara počela su takmičenja u sledećim sportskim disciplinama, u pojedinačnim sportovima stonom tenisu i pikadu, u ekipnim sportovima basketu, odbojci i malom fudbalu, dok je revijalno takmičenje u nadvlačenju konopca organizovano u subotu 21.09.2024. godine. 

Dana 21.09.2024. godine sa početkom u 20.00 časova organizovano je svečano proglašenje pobednika 12. sportskih igara Nezavisnog sindikata policije, podela diploma i pehara. 
Pobednici 12. sportskih igara po sportskim disciplinama:

Pojedinačni sportovi 
STONI TENIS 
Žene: 

  1. Tešić Miljana KC Pančevo 
  2. Sarić Katica KC Beograd 
  3. Maksimović Ljubica KC MUP 

Muškarci: 

  1. Zidišić Ivan KC Kragujevac 
  2. Brković Vladica KC Kragujevac 
  3. Jović Luka KC MUP 

PIKADO 

Žene: 

  1. Milošević Sanja KC Jagodina 
  2. Đorđević Katarina KC Pančevo 
  3. Aleksić Jelena KC Jagodina 

Muškarci: 

  1. Strajinović Igor KC Požarevac 
  2. Filipović Dejan KC Zaječar 
  3. Germanović Željko KC Bor 

Ekipni sportovi 
BASKET: 

  1. KC Kragujevac 
  2. KC Kruševac 
  3. KC Vranje 

 ODBOJKA: 

  1. Leskovac 
  2. Kragujevac 
  3. Novi Sad 

 MALI FUDBAL: 

  1. KC Kragujevac 
  2. KC Beograd 
  3. KC Vranje 

Najbolji strelac

  • Smederevac Miloš iz KC Beograd 

Najbolji golman

  • Jovanović Andreja KC Vranje 

Najbolji igrač

  • Vranić Matija KC Kragujevac 

NADVLAČENjE KONOPCA: 

  1. KC Vranje 
  2. KC Pirot 
  3. KC MUP

Sveukupni pobednik 12. sportskih igara Nezavisnog sindikata policije je KC Kragujevac, kome je od člana organizacionog odbora ovih sportskih igara Cvetković Nenada predat prelazni pehar. 

Nakon završene ceremonije proglašenja pobednika, prisutnima se obratio član organizacionog odbora 12. sportskih igara Nezavisnog sindikata policije Cvetković Nenad koji je nakon obraćanja proglasio 12. sporstke igre Nezavisnog sindikata policije zatvorenim.

Dva dana, u večernjim satima, ispred platoa otvorenog bazena, uz uživu muziku benda "Ludo srce" iz Niša, za sve prisutne učesnike na 12. sportskim igrama, organizovana je žurka, koja je protekla u prijatnom i veselom ambijentu. 

Ove 12. sportske igre Nezavisnog sindikata policije ućiće u istoriju Nezavisnog sindikata policije kao prve sportske igre koje su organizovane van granica Republike Srbije. 

Organizacioni odbor 12. sporstkih igara

Kompletnu galeriju možete pogledati ovde.

1758