Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

Održana Skupština nezavisnog sindikata policije

U subotu je održana je redovna Skupština Nezavisnog sindikata policije u Beogradu na kojoj su između ostalog usvojen i izveštaji o radu organa sindikata u prethodnih godinu dana.

delegati na Skupštini NSP

 Najpre je predsedavajući Predsedništva Velimir Lukić izneo aktivnosti sindikata, odnosno šta je sve Nezavisni sindikat policije uspeo da uradi u proteklom periodu i kakvi su nam dalji planovi. Detaljnije o radu sindikata u prošloj godini možete pročitati kroz intervju sa predsedavajućim  Lukićem ovde. Predsedavajući Predsedništva je istakao da trebaju svi aktivnije da učestvuju u radu sindikata tako što će slati dopise centrali sindikata preko svojih Koordinacionih centara o problemima koje imaju kako bi smo ih rešili na sastancima sa Radnom grupom MUP-a. Ovi sastanci se održavaju jednom mesečno a po potrebi imamo sastanak i sa ministrom lično ukoliko na radnoj grupi nemožemo naći adekvatno rešenje. Detaljnije o navedenim sastancima možete videti ovde.

predsedavajući Predsedništva NSP Velimir Lukić

Nakon izlaga predsedavajućeg Lukića finansijski izveštaj centrale sindikata za 2016. godinu detaljno je obrazložio član Predsedništva Srđan Jovanović. Isti je napomenuo da sve Sindikalne grupe trebaju da dostave plan aktivnosti za 2017. godinu kako bi centrala sindikata pružila adekvatnu finansijsku i svu drugu neophodnu pomoć.

član Predsedništva NSP Srđan Jovanović

Potom je predsednik Nadzornog odbora Želimir Popić pročitao izveštaj o radu svog odbora. U svom izveštaju se osvrnuo na uočene nepravilnosti u radu sindikalnih grupa i šta je preduzeto kako bi se iste otklonile.

predsednik Nadzornog odbora Želimir Popić

Delegati na Skupštini sindikata usvojili su izveštaj o radu Predsedništva, izveštaj o radu Nadzornog odbora, kao i finansijski izveštaj sindikata za proteklu godinu. Nekoliko delegata je iznelo svoje predloge a takođe im je odgovoreno na sva postavljena pitanja. Predložena je popuna upražnjenog mesta potpredsednika Skupštine NSP na čije mesto su delegati izabrali Miodraga Jevremovića predsednika SG Nova Crnja iz KC Zrenjanin, a na upražnjeno mesto člana Nadzornog odbora delegati su izabrali predloženog Dejana Zdravkovića predsednika SG Istok-Zapad iz KC Niš.

Odbor za medije i marketing B. Jovanović

1806