Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

Odličan rezultat naše članice na Beogradskom maratonu!

Prošlog vikenda je održan 30. Beogradski maraton a u trci je pored ostalih učestvovalo 95 pripadnika MUP-a. Posebno zanimljivo je učešće članice našeg sindikata Aleksandre Radoičić koja se treću godinu za redom takmičila u polumaratonu. Aleksandra je u konkurenciji 1.400 učesnica zauzela odlično 57. mesto! Juče smo razgovarali sa Aleksandrom koja je rekla da je prezadovoljna ishodom. Vremenski uslovi su joj odgovarali ali je, kako kaže, staza bila teža jer je ovaj put ruta išla preko Mosta na Adi a uz to sve vreme trke Aleksandru je pratila prehlada. Pored navedenih okolnosti rezultat je prilično impresivan imajući u vidu i činjenicu da je Aleksandra od nedavno počela sa takmičenjima, o čemu smo već pisali na našem sajtu.

Aleksandra na novom mostu

U ponedeljak je i ministar Nebojša Stefanović na svom Fejsbuk profilu pohvalio učešće naših kolega a posebne čestitke je uputio koleginicama među kojima je Aleksandra.

medalje sa dosadašnjih takmičenja

Naredna trka je za koju se Aleksandra već sada priprema je u Banjaluci a Nezavisni sindikat policije će vas i o tom događaju obavestiti. Čestitamo još jednom našoj članici i nadamo se dobrim vestima iz Banjaluke!  

Odbor za medije i marketing

1808