Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

OBAVEŠTENjE! ODRŽANA VANREDNA SKUPŠTINA KOORDINACIONOG CENTRA SREMSKA MITROVICA

Dana 18. 07. 2024.godine sa početkom u 15,30 časova u sali Vatrogasne stanice u Sremskoj Mitrovici održano je vanredno zasedanje sednice Skupštine KC Sremska Mitrovica, povodom podnetih većinskih inicijativa rukovodstva sindikalnih grupa u okviru ovog koordinacionog centra, koje su se između ostalog odnosile na smenu aktuelnog rukovodstva,na čelu sada već bivšeg predsednika KC Sremska Mitrovica Daniele Marković. 

Pored Predsedavajućeg Predsedništva NSP Dejana Stoiljkovića, članova predsedništva Nenada Cvetkovića i Jugoslava Roglića, predsednika Izvršnog odbora Miroslava Savića, Generalnog sekretara Ivana Krstića i 15 članova Izvršnog odbora NSP-a sednici Skupštine prisustvovalo je ukupno 10 od 11 rukovodstva sindikalnih grupa,odnosno 9 od 10 sa pravom glasa. 

Na početku Skupštine prilikom utvrđivanja kvoruma konstatovano je prisustvo 25 i 5 prijavljena delegata koji su glasanje izvršili putem telefonskog poziva, a ukupno 28 od 36 delegata sa pravom glasa što je bio dovoljan broj delegata za punovažno donošenje odluka. 

Nakon ovoga na predlog Predsednika Izvršnog odbora pristupilo se usvajanju dnevnog reda po pozivu, što je jednogasno usvojeno. Nakon rasprave po prvoj i drugoj tački dnevnog reda, pristupilo se trećoj tački dnevnog reda - izglasavanje nepoverenja do tada važećeg rukovodstva Koordinacionog centra Sremska Mitrovica i izbor novog rukovodstva KC Sremska Mitrovica. 

Tom prilikom je jednoglasno izglasano nepoverenje dotadašnjem rukovodstvu na čelu sa Predsednikom KC Sremska Mitrovica Danielom Marković. U daljem radu Skupštine za reč se javio Zoran Prokić koji je predložio da novo rukovodstvo Koordinacionog centra Sremska Mitrovica čine sledeći članovi: 

Predsednik: Vladimir Liženes 
Potpredsednik: Suzana Ranković 
Potpredsednik: Sanja Borojević 
Potpredsednik: Biljana Vukić 
Potpredsednik: Radovan Marić 
Potpredsednik: Dmitar Vukelić 
Sekretar: Svetlana Milković 

Apsolutnom saglasnošću, drugih predloga nije bilo, pristupilo se glasanju gde je jednoglasno izglasano novo rukovodstvo KC Sremska Mitrovica.

Nakon izglasanog novog rukovodstva, pristupilo se izboru i glasanju delegata za Skupštinu, koji su takođe izglasani jednoglasno. 

Nezavisni sindikat policije čestita novom rukovodstvu i želi vam sreću i uspeh u daljem radu!

3075