Sindikalna ponuda
Ukupan br. članova: 29.443 Aktivan br. članova: 15.974

Nezavisni Sindikat Policije

Dobrodošli na sajt Nezavisnog sindikata policije!

Nikako da shvate...

Poštovani članovi,

Danas smo ponovo bili prinuđeni da obavestimo nadležne o pravnim posledicama pokušaja gušenja štrajka i da na taj način stavimo do znanja kako kolegama koje štrajkuju ili koje bi htele da nam se pridruže, tako i rukovodiocima koji naivno potcenjuju sindikat da nemamo i nećemo imati nikakve tolerancije za takve postupke. unnamed Naime, ovog puta radi se o pokušaju zastrašivanja i gušenja štrajka policijskih službenika u Odredu Žandarmerije - Novi Sad. Nakon izjašnjavanja kolega iz Trećeg Odreda žandarmerije da stupaju u štrajk, komandant žandarmerije gdin Radosav Stalević i g-din Bojan Škrbić su vršili pritisak da se od štrajka odustane. Pravni tim je kao i u svakom sličnom slučaju od početka štrajka hitno reagovao uputivši Obaveštenje o ovom događaju komandantu žandarmerije generalu Milenku Božoviću.

Treba napomenuti da sva zaposlena lica u Trećem odredu žandarmerije - Novi Sad koja su stupila u štrajk, treba da o navedenim pritiscima sačine jednobrazne službene beleške i obaveste sindikat o tome.

JOŠ JEDNOM NAPOMINjEMO DA SVAKI VID PRITISKA U CILjU GUŠENjA ŠTRAJKA PRIJAVITE SVOM PREDSEDNIKU SG ILI KC, ILI DA JAVITE CENTRALI NSP NA TELEFON 011/311-6765. NAŠ PRAVNI TIM ĆE ADEKVATNO I U ŠTO KRAĆEM ROKU KAO I DO SADA STATI U ZAŠTITU SVAKOG ČLANA KOJI JE U ŠTRAJKU

1854